Narkoseavdeling

ODONTOFOBI / TANNLEGESKREKK

Har du odontofobi, bedre kjent som tannlegeskrekk? Tannlegeskrekk er et vanlig problem, og hele 1 av 5 nordmenn sliter med dette i følge odontologisk fakultet ved Universitetet i Oslo. Vi har lang erfaring med tannlegeskrekk, og strekker oss langt for å gi deg smertefri behandling, og en så behagelig opplevelse som mulig.

Vi har en egen narkoseavdeling, hvor du blir godt ivaretatt. Du har da på forhånd fått god informasjon om hva som skal gjøres og vårt narkoseteam med anestesilege og anestesisykepleier vil være tilstede for å utføre narkosen og sikre deg riktig og trygg behandling. De passer på at du får sove godt, overvåker deg under behandlingen og sørger for at du våkner fint. En halv time etter at du har våknet er du som regel reiseklar.

KONSULTASJON FØRST

Hvis du tror du ønsker å få gjort tannbehandling i narkose vil vi alltid ha en vanlig undersøkelse først for å se om det trengs tannbehandling og i tilfelle bli enig med deg som pasient hva som skal gjøres. Deretter vil vi kunne lage en behandlingsplan som passer best for deg.
Vi vil alltid spør deg om hvorfor du ønsker narkose. For noen kan det være det går greit å gjennomføre deler av behandlingen uten narkose feks med litt beroligende medisiner og ha god tid. For andre må all behandling gjøres i narkose. Vi vil sikre at du får en god behandling og blir godt ivaretatt.

Dersom du har rettighet for tannbehandling gjennom Helfo, er det fin tom du har med nødvendig dokumentasjon på det. Så kan vi se på papirene og se om vi kan gi deg refusjon for deler av kostnadene.

Når du er på konsultasjonen snakker vi sammen, undersøker tennene og tar røntgenbilder dersom det går fint for deg. Når vi har gått gjennom behovet for behandling, vil vi kunne gi deg en time til narkose og også gjennomgå med deg hvordan du skal forholde deg til faste før behandlingen. Det er også viktig at du planlegger at noen kan følge deg til narkosebehandlingstimen, kan følge deg hjem etterpå og være hos deg det første døgnet. For å sikre at du har det bra.

Narkose Tannestetisk Senter
Bilde av narkose

Vi kan gjøre ulike behandlinger under narkose:

  • Vanlig tannbehandling
  • Samarbeid med flere av våre spesialsiter under same behandling om nødvendig.
  • Fjerning av visdomstenner og andre mindre kirurgiske inngrep
  • Implantater og bentransplantasjon.
  • Bentransplantasjoner fra en del av kjeven til en annen del av kjeven/annen kjeve
  • Bentransplantasjoner fra hofte til kjeve.
  • Evnt annet.

Søk om ønsket kreditt hos klinikken eller søk her.

Resurs Bank, Tannestetisk Senter